MEGOLDÁS

  A tervezőcsapat megfigyelései és tapasztalatai szerint, a technólógiai gépészeti tervező munka iránti kereslet, az utóbbi években jelentős mértékben megnövekedett.  

 A társaság tagjai, több év sikeres csapatként való együttműködés után nyitottak arra, hogy újragondolják és újrapozicionálják tervezői környezetben betöltött szerepüket. Az elmúlt időszak tapasztalatira és a kedvező makrokörnyezeti kilátásokra alapozva a társaságként folytatják munkájukat. Úgy érezzük, hogy a közös tulajdonú vállalkozásba való tömörülés egy olyan elképzelés, amelyre érdemes nyitni, hiszen ezen szolgáltatás nyújtása egy jól jövedelmezhető üzletet jelenthet.
A vállalkozás az iparágban működő tényezők és szereplők pontosabb és részletesebb ismerete révén komparatív előnyökkel rendelkezik a további tervezői kapacitás megszerzésében és összehangolásában.
Ezen előnyök kiaknázására a egy tervezői tömörülést hoztunk létre melyet a NIVO-TEQ Kft. vezet. Az alaptagok összeszokott tervezői csapatát, további tervezőkből álló külső háló támogatja. A tervezői tömörülés nagyobb és összetettebb munkákat is el tud végezni, a külső tervezők könnyű, gyors bevonásával.