MIÉRT MI? 

 A tervezői piac szereplői túlterheltek. Hipotézisünk szerint van helye egy ilyen jellegű komplex szolgáltatást nyújtó tervezői társulásnak  

Célunk, hogy tudatosítsuk a minőség fontosságát. Egyediségünk abban rejlik, hogy kivitelezői oldalról is szeretnénk megközelíteni a problémákat. Segítünk megtalálni a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb megoldásokat. A szakmaiság az életszerűséggel párosul, így segítünk megvalósítani határidőre és az elvárt minőségben az adott tervezési munkát. Hisszük, hogy a kivitelezők problémáit jól ismerő tervezői munka jelenti minden kivitelezés sikerének zálogát.
Cégünk potenciális megrendelőivel történt egyeztetések során, egy olyan fejlesztési koncepcióról számoltak be, melyben az eddigi tervezési és kivitelezési tevékenységi körüket kiterjesztenék a technológiai gépészeti tervezés irányába is.
Ezzel növelve a megrendelők saját erőből történő EPC projektmegvalósítási képességét, mely lefedi az előkészítést, tervezést, beszerzést, hatósági engedélyeztetést, kivitelezést, építés-szerelést, üzemindítást és projektmenedzsmentet, azaz a kulcsrakész projektmegvalósítást.
A Megrendelőink általános koncepciói alapján, a tevékenységi körük kiterjesztése azt jelentené, hogy a gépészeti technológiai tervező kapacitást alvállalkozói erőforráson túl saját állományú alkalmazottal is biztosítanák, ezzel garantálva a biztos rendelkezésre állást a projektek különböző fázisasiban.
Az egyszerűsítés kedvéért a projektek három különböző fázisát különítettük el. 
· Első fázisként az ajánlatok kidolgozását, a projektek elnyerése előtti vállalkozási időszakot definiáltuk. Ide sorolhatjuk a fejlesztési koncepció megalkotásának időszakát is.
· Második fázisként a projekt elnyerése után, a tényleges tervezési időszak lett megnevezve.
· Harmadik fázisban a beszerzések előtti költségoptimalizálás történik.
Véleményünk szerint egy újonnan alapuló technológiai gépészeti tervező csapat létrejöttéhez az első fázisban is szükség lenne több szakágat felölelő gárdára. A fejlesztési koncepció minél részletesebb és több szakirányt felölelő megalkotása, a műszaki ajánlatok részletes kidolgozása termelékenységet növelő módon ugyancsak több ember alkalmazását kívánja. 
A megrendelő szempontjából egy saját állományú csapat összehozása, majd összeszoktatása nem tekinthető gyors lefutású és problémamentes tervnek. Ezt áthidalva, vállalkozásunk esetében egy összeszokott munkában együtt edződött csapat áll a  Megrendelőink rendelkezésére. Nem a korábban ismertetett saját állományú munkaerő formájában, hanem szerződéses alapon. Kulcsfontosságú momentum a csapat ismeretanyagának sokrétűsége, hogy az egyes tagok szaktudása és tapasztalata minél több szakágat felöleljen. A vállalkozásunk tagjainak szaktudása véleményünk szerint a lehető legkiválóbb kombináciban áll rendelkezésre.