ÖTLET 

 A tervezőcsapat megfigyelései és tapasztalatai szerint, a technólógiai gépészeti tervező munka iránti kereslet, az utóbbi években jelentős mértékben megnövekedett.  

 Amikor a tervezőcsapat együtt kezdett dolgozni a gazdasági válság még erősen éreztette hatását az iparágban, ezáltal a műszaki tervezési megrendelések csökkenése is törvényszerűen bekövetkezett a piacon.
A korábbi munkahelyünk elsődleges megrendelései nemzetközi, hatalmas volumenű projektek voltak, így ennek hatását esetleg abban érezhettük, hogy a kisebb léptékű hazai megrendelések száma kezdett csökkenő tendenciát mutatni.
Ez a tendencia az utóbbi évben, tapasztalatunk szerint megfordult. Cégünk megkeresései és az ajánlatadások száma megsokszorozódott. Az ágazatban állandó tervezői és szakértői kapacitáshiánnyal szembesültünk. Ez vezetett ahhoz, hogy a tervezési munkafolyamatokon belül és azon kívül is változatos munkakörök ellátására kényszerültünk, amely hosszútávon ismeretanyagunk széleskörű bővülésén túlmenően, a tervezési és projekt menedzseri folyamatok automatizálással történő felgyorsulását is eredményezte.
Ezen túlmenően természetesen alvállalkozók bevonásával lehetett további erőforrásokra szert tenni. Tekintve, hogy alvállalkozói szinteken is állandó kapacitáshiánnyal lehetett számolni, így az újabb és újabb alvállalkozók felkutatásával, megismerésével egyre nőtt kapcsolati hálónk kiterjedése.